pondelok 3. apríla 2017

Plašice-odpudzovače hlodavcov DERAMAX patria medzi najúčinejšie

Deramax Profi

Využití odpuzovače‐plašiče Deramax‐Profi:

Odpuzovač‐plašič Deramax‐Profi slouží k ochraně prostoru ve kterém je umístěn před hlodavci a kunami. Je tedy možné jej využít jako odpuzovač‐plašič myší, potkanů, krys, kun a lasiček. Generuje specifické ultrazvukové signály na vysokém ultrazvukovém kmitočtu, které jsou pro drobné hlodavce a kuny velmi nepříjemné, takže po krátkém čase chráněný prostor opouští a hledají si nové útočiště v jiných objektech, které nejsou chráněny.

Generované ultrazvukové signály mají automatickou změnu kmitočtu v daném rozsahu, aby si hlodavci (nebo kuna a lasička) na signál nezvykli a současně i automatickou změnu výkonu (náhlá změna výkonu), která přispívá k vyšší účinnosti tohoto typu odpuzovače. Vzhledem k vysokému výkonu je odpuzovač‐plašič Deramax‐Profi vhodný i pro ochranu rozsáhlých obytných prostor, nebo pro ochranu komerčních objektů jako jsou sklady, dílny, kanceláře, výrobny potravin, kuchyně, restaurace apod.

Jedná se tedy o univerzální zařízení, které je možné umístit jak do bytu, tak i do prodejen, nebo skladů potravin apod. Vzhledem k tomu, že přístroj škůdce nezabíjí, nedochází při jeho využití k žádnému hubení myší či kun.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára